Бардът Веско Маринов е новия  член на състава на журито.Вместо

...
Бардът Веско Маринов е новия  член на състава на журито.Вместо
Коментари Харесай

Веско Маринов и Рачков се захапаха още на старта на Капките

Бардът Веско Маринов е новия  член на състава на журито.Вместо отстранения поради побой Вергов.  И както се очакваше артистът се оказа доста положителен към обезпокоените участници в имитациите, въпреки и малко сухар.

Любимецът на всички пенсионерки и домакини обаче  влезе в спречкване с другия любим на публиката Димитър Рачков. Зрителите станаха очевидци на мини скандал сред двамата след края на осъществяването на певицата Керана, която имитира холивудската звезда Лайза Минели.



Всенародният реализатор който се прочу преди време с „ Нашата полиция ни пази ” реши да вземе думата  да похвали участничката за нейното уникално  осъществяване.

Но Рачков нали си го познавате се намеси незабавно, прекъсна Маринов, което  издразни артистът. Който реагира сърдит по този начин: „ Остави ме да си довърша думите ”,  само че нахалният комедиант продължи да си мрънка.

Тогава Веско се вбеси, пролича му на лицето и викна: „ От теб не мога да кажа нищо, не виждаш ли, че съм новобранец, затвори тая латерна! ”



Комикът се сепна от непредвидената реакция на Маринов и му отвърна н смешка, че е доста гнусен.

Последва изявлението на новият в журито по отношение на представянето на Керана, само че нали си го познавате комика, той още веднъж засече Веселин като седна на рояла на сцената и индиферентно сподели: „ Ще взема да изсвиря нещо на Бетовен! ”

А Маринов си изпусна нервите и се провикна: ”Мръсник, имаш отвратителна уста! ”

И макар, че цялата цялостна зала се превиваше от смях на Веско Маринов очевидно му пролича, че е извънредно нервиран. А в мненията в обществената мрежа споделят, че Рачков си е намерил майстора.

 

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР